ravooschilderwerken@casema.nl
Bel voor meer informatie: +31(0)6-21216073
Bekijk onze Facebook pagina
OFFERTE AANVRAGEN

BUITENSCHILDER
BILTHOVEN

Is jouw woning of bedrijfspand toe aan nieuw buitenschilderwerk en bent u daarom op zoek naar een geschikte schilder hiervoor, dan bent u bij Ravoo Schilderwerken aan het juiste adres! Buitenschilder Bilthoven.

Buiten Schilderwerk

De Nederlandse weersomstandigheden hebben behoorlijke invloed op het buitenschilderwerk van uw woning of bedrijfspand. Hoe beter de kwaliteit van de verfbehandeling is, hoe langer de verf de optimale bescherming biedt aan uw houtwerk.

Na inspectie van de bestaande verflaag wordt u geadviseerd over het te volgen traject. Denk hierbij aan de te gebruiken producten, aantal lagen verf en de uiteindelijke kleurstelling van uw woning of bedrijfspand. Tijdens de schilderwerkzaamheden kunnen er ook andere gebreken geconstateerd worden, zoals houtrot, een slecht sluitend raam of een kapotte dakgoot. Hier kan gelijk naar gehandeld worden. Kleine houtrotreparaties of het vervangen van een stuk lijst is geen enkel probleem. Zijn de problemen gecompliceerder, dan wordt er voor u een timmerman of loodgieter benaderd die vaak op korte termijn het probleem kan oplossen.

Om ook bij de moeilijk bereikbare delen van uw woning het houtwerk te kunnen schilderen wordt er veel gebruik gemaakt van steigermateriaal. Doordat dit in eigen beheer is, is dit altijd in voldoende mate aanwezig en kan er op een snelle en veilige manier aan uw woning of bedrijfspand gewerkt worden. Buitenschilder Bilthoven.

Bel Ravoo:

+31 (0)30 268 87 44
Beschikbaar op: 
Maandag t/m Vrijdag
08.00 - 17.00u

CONTACT INFORMATIE

Ravoo Schilderwerken
Marco Ravoo
Nijenheim 10-29
3705 AA Zeist
ravooschilderwerken@casema.nl

AFSPRAAK MAKEN

Bel Ravoo:
+31(0)6-21216073
Beschikbaar op:
Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.00u
© Ravoo schilderwerken 2022 - Website & SEO door Brandways.nl