Bel voor meer informatie
+31 030 268 87 44

Schilders Utrecht

Schilders Utrecht? Ravoo Schilderwerken staat voor schilder vakmanschap in Zeist en omgeving. Voor binnen en buiten schilder werk bent u bij Ravoo Schilderwerken aan het juiste adres. Werkzaam in Zeist, Bilthoven, Utrecht, Houten en omstreken.

Binnen schilder Utrecht

De Nederlandse weersomstandigheden hebben behoorlijke invloed op het buitenschilderwerk van uw woning of bedrijfspand. Hoe beter de kwaliteit van de verfbehandeling is, hoe langer de verf de optimale bescherming biedt aan uw houtwerk.Na inspectie van de bestaande verflaag wordt u geadviseerd over het te volgen traject. Denk hierbij aan de te gebruiken producten, aantal lagen verf en de uiteindelijke kleurstelling van uw woning of bedrijfspand.
Tijdens de schilder werkzaamheden kunnen er ook andere gebreken geconstateerd worden, zoals houtrot, een slecht sluitend raam of een kapotte dakgoot. Hier kan gelijk naar gehandeld worden. Kleine houtrotreparaties of het vervangen van een stuk lijst is geen enkel probleem. Zijn de problemen gecompliceerder, dan wordt er voor u een timmerman of loodgieter benaderd die vaak op korte termijn het probleem kan oplossen.

Om ook bij de moeilijk bereikbare delen van uw woning het houtwerk te kunnen schilderen wordt er veel gebruik gemaakt van steigermateriaal. Doordat dit in eigen beheer is, is dit altijd in voldoende mate aanwezig en kan er op een snelle en veilige manier aan uw woning of bedrijfspand gewerkt worden.

IMG_1330.JPG (640×480)

Buiten schilder Utrecht

Bij alle (inpandige) werkzaamheden word gebruik gemaakt van professioneel afdekmateriaal en word er machinaal geschuurd met stofafzuiging, waarbij uw eigendommen beschermd zijn en rondzwevend stof beperkt blijft.

Het schilderwerk aan de binnenzijde van uw woning zal behandeld worden met minder milieubelastende verfsoorten op waterbasis. Zo zal er tijdens de uitvoering een stuk minder geuroverlast zijn van vluchtige stoffen en is de droogtijd aanzienlijk korter dan de verfsoorten op terpentinebasis die voor de buitenzijde van de woning gebruikt worden.

Persoonlijk contact, het geven van advies en het leveren van professioneel en kwalitatief goed werk, is de kracht van Ravoo Schilderwerken. Ravoo Schilderwerken werkt met duidelijke offertes en een behandelingsplan waarin werkzaamheden en kosten helder zijn omschreven.

Schilders Utrecht? Neem snel contact met ons op!