ravooschilderwerken@casema.nl
Bel voor meer informatie: +31 030 268 87 44
Bekijk onze Facebook pagina
OFFERTE AANVRAGEN

SCHILDERSBEDRIJF
BILTHOVEN

Ravoo Schilderwerken staat voor vakmanschap op het gebied van schilderwerk, spuitwerkzaamheden, glasvezelbehang plakken, sauswerk, aanbrengen van structuurverf, behangen en houtrot reparaties. Schildersbedrijf Bilthoven .
Sinds 2007 vertrouwd in het vak

Professioneel en kwalitatief goed werk

Een huisschilder is iemand die het houtwerk of andere materialen van een gebouw van een verflaag voorziet.

De schilder schildert (verft is geen gebruikelijke term onder de vakgenoten) onderdelen van een gebouw of constructie om het te beschermen tegen corrosie, weersinvloeden en andere agressieve vormen van aantasting van de ondergrond. Daarnaast dient de verflaag om het onderdeel te verfraaien. Het materiaal kan variëren van hout, steen en metaal tot kunststoffen. Ook een transparante afwerking met lak of beits kan aangebracht worden door een huisschilder. Het laatste doet men als het onderliggende materiaal te mooi of te kostbaar is om met een kleurlaag te verbergen.

Naast schilderen houdt hij of zij zich vaak ook nog bezig met behangen, glaszetten. Schildersbedrijf Bilthoven .

Ravoo Schilderwerken

Ravoo Schilderwerken een jong eenmansbedrijf gestart in 2007, waarbij er voorafgaand ruime ervaring is opgedaan in de schilderbranche bij de bedrijven: Joh. van Doorn te de Bilt en H. van den Bosch te Soest. Persoonlijk contact, het geven van advies en het leveren van professioneel en kwalitatief goed werk, is de kracht van Ravoo Schilderwerken.
Marco Ravoo werkt met duidelijke offertes en een behandelingsplan waarin werkzaamheden en kosten helder zijn omschreven. Werkzaam in de regio Zeist, Bilthoven, Utrecht, Houten en omstreken.
Bel of vul het formulier in voor meer informatie, advies of het maken van een afspraak met Marco Ravoo, dan hoop ik u snel van dienst te kunnen zijn. Schildersbedrijf Zeist.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ravooschilderwerken@casema.nl
Bel voor meer informatie: +31 030 268 87 44
Bekijk onze Facebook pagina

CONTACT INFORMATIE

Ravoo Schilderwerken
Marco Ravoo
Nijenheim 10-29
3705 AA Zeist
ravooschilderwerken@casema.nl

AFSPRAAK MAKEN

Bel Ravoo:
+31 (0)30 268 87 44
Beschikbaar op:
Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.00u
© Ravoo schilderwerken 2022 - Website & SEO door Brandways.nl